Volleybal

Natuurlijk vormt onze jeugd de kurk waarop de vereniging drijft. Maar we hebben ook nog een zeer enthousiaste categorie van 21 jaar en ouder. Jawel, ook al zijn van lijf en leden misschien al stram en 50+, van hart zijn ze stuk voor stuk net eenentwintig geworden.
 
Voor deze categorie heeft TIOS iedere maandag avond een uur Recreatief Volleybal dat altijd en consequent wordt begonnen met het los maken van de spieren door samen en onder leiding van onze sportleider Hendrik Lanjouw een aantal rek, stek en grondoefeningen te doen om daarna sportief plezier te hebben met recreatief volleybal. Recreatief omdat meedoen het belangrijkste is. De dames en de heren sporten ieder hun eigen uur, behalve bij de seizoenafsluiting in de zomer en in december de laatste les van het jaar dan sporten we “gemengd” en spelen we een onderlinge competitie met koffie, stroopwafels, pindarotsjes en andere gezelligheid.
 
En als klap op de vuurpijl mogen de fanatici ook nog voor het zelfde geld iedere woensdag volleyballen, maar dan zonder sportleider.
 
Kortom, bent u 21 jaar of ouder dan is dit een prachtige en gezellige manier om ander mensen te ontmoeten en uw conditie op peil te houden. 
 

Lestijden

Maandag 18:45-19:45 Damesgym / volleybal (recreatief)
  19:45-20:45 Herengym / volleybal (recreatief)
Woensdag 19:30-20:30 Damesvolleybal (recreatief)
  20:30-21:30 Dames- / herenvolleybal (recreatief)