Clubkleding

Sinds maart 2008 is het begrip "Clubkleding" weer in ere hersteld.

 
Het TIOS-tenue ziet er als volgt uit:
 

Meisjes

ERVY Turnpakje Livia (Cyan Polyamide) met turnbroekje ERVY Schwarz 6 (zwart)
Waarbij wij willen opmerken dat een (turn)broekje wel als wenselijke wordt ervaren door leiding en pupillen maar niet verplicht is.
 
Het clubtenue is te bestellen via deze link en met gebruik van het verenigingsnummer 1030617, sponsort u ook nog onze clubkas met 10% van uw aankoopbedrag.

Selectie

GK Tenue selectie WL389/TIOS. Dit pakje wordt speciaal voor uw vereniging gemaakt en de gemiddelde levertijd is 8-10 weken.
 
Het clubtenue is te bestellen via deze link en met gebruik van het verenigingsnummer 1030617, sponsort u ook nog onze clubkas met 10% van uw aankoopbedrag.
 

Jongens

Hummel sportbroekje "Euro Short", kleur blauw
Vingino T-shirt, wit met korte mouwen en V-hals
 
Het sportbroekje is verkrijgbaar bij Sportboxx te Klazienaveen en vermeld even dat je voor het clubtenue van G.V. TIOS komt.
Het witte Vingino T-shirt is te verkrijgen bij Klerekast, mode & jeans aan het van Echtenskanaal NZ 601 te Klazienaveen. Als u hier aangeeft dat u via G.V. TIOS komt krijgt u 10% korting op uw aankoop.
 

Kledingbeurs

Bij de start van het nieuwe seizoen zijn er ongetwijfeld ook kinderen die alweer uit hun gymtenue zijn gegroeid. TIOS biedt haar leden de mogelijkheid om dit kenbaar te maken via de website, zodat het gymtenue van eigenaar kan wisselen.